2011. január 5., szerda

KOVÁCS CINTIA ERNESZTINA (már nem keresik)

Kovács Cintia 2010. november 12-én Veszprémben látták elindulni otthonról majd nyoma veszett. A rendőrség ellenőrizte a lehetséges tartózkodási helyét illetve kapcsolatait eredménytelenül.

Két, a környéken sétáló fiatalember december 28-án délután két órakor tett bejelentést arról, hogy Veszprém-Kádárta határában, a Lánczi utca mögött, a patakon túl egy holttestet talált. Az elhunyt azonosítása megtörtént. A 16 éves veszprémi lányt eltűnés miatt november 13-a óta kereste a rendőrség. Az elsődleges intézkedések alapján idegenkezűség gyanúja nem merült fel. A halál pontos okának megállapítása érdekében igazságügyi orvos szakértőt vont be az eljárásba a Veszprémi Rendőrkapitányság. A haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a hatóság.
  
Link: http://www.police.hu/friss/ves_20101229_01.html
  

  
A vizsgálat jelenleg is tart mivel a rendőrség nem zárja ki az idegenkezűséget. Hamvasztást ebben az esetben nem engednek így koporsóban temetik el.


KORÁBBI RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS
A Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást folytat a 16 éves veszprémi lakhelyű Kovács Cintia eltűnésének ügyében. Kovács Cintiát utoljára 2010.11.12-én látták elmenni otthonról, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, róla információval nem rendelkeznek.

Körülbelül 162-165 cm magas, sportos testalkatú, fehér bőrű, haja hosszú, hátközépig érő, szőkés barna színű, a homlokán frufrut hord; a fülében lencse alakú arany fülbevalót visel.

Eltűnésekor nagy valószínűséggel fekete sportos kialakítású bőrcipőt, fekete melegítőnadrágot oldalán piros keskeny csíkkal, cipzáros narancssárga pulóvert, és fekete vászon mellényt visel.

A lány otthonról tűnt el, lehetséges feltalálási helyét és kapcsolatait a rendőrség ellenőrizte, de ezidáig nem vezetett eredményre, ezért a Rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt az eltűnését követő időpontban látta, ismeri, vele kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen, vagy telefonon a Veszprémi Rendőrkapitányság Élet-és Ifjúságvédelmi Alosztályán a 88/428-022/12-48-as melléken, vagy a 107/112-es segélyhívószámon.

keresés felvétele

eltuntmail@gmail.com